O nama

 

HORMANN u Nišu

Zahvaljujući našem preduzeću, Panonija NS - Niš, koje je ovlašćeni zastupnik, distributer, montažer i serviser, Hormann proizvodi su dostupni svim zainteresovanim kupcima na teritoriji Srbije.
Proizvodi kompanije Hormann KG, koji se izrađuju u visoko specijalizovanim pogonima, garantuju prvoklasan kvalitet, dizajn i optimalna rešenja za sve vaše zahteve.
Od 2001. godine preduzeće PANONIJA NS-Niš vrši prodaju, montažu i servis svih proizvoda iz proizvodnog programa HORMANN KG, tako da iza nas stoji veliko iskustvo koje je sticano svih ovih godina i koje se nadograđuje svakog dana.
Redovne posete fabrici i prisustvo na raznim seminarima koji se održavaju u specijalizovanim učionicama u Hormann-u, garantuju naš napredak i obaveštenost o svim novinama koje Hormann nudi.

 

SERTIFIKAT

Svaki proizvod, bila to garažna vrata, rolo vrata, motori za kapije, protiv-požarna vrata, brza vrata, ili bilo koji drugi proizvod, poseduje sertifikate koji su dobijeni od nadležnih ustanova u Nemačkoj.
Ukoliko gradite novi, ili adaptirate stari objekat onda su vrata iz programa HORMANN KG pravi izbor za Vas. Kupovinom i ugradnjom HORMANN garažnih i industrijskih vrata obezbeđujete sebi sigurnost, udobnost i funkcionalnost.

Dovoljno je reći - MADE IN GERMANY.